Vloerisolatie Zwolle

Vloer laten isoleren in Zwolle door OPJOBZON

Overweegt u om uw woning in Zwolle van vloerisolatie te voorzien of de bestaande isolatie te vernieuwen? Met vloerisolatie kunt u er zeker van zijn dat het comfort in uw huis wordt verbeterd, u energie bespaart en mogelijke problemen met vocht en geluid worden verminderd. Het is echter van belang om te weten welk type vloerisolatie het meest geschikt is voor uw huis en vloertype. Voor vloerisolatie in Zwolle kunt u vertrouwen op de vakmensen van OPJOBZON. Wij leveren en installeren hoogwaardige isolatiematerialen die nodig zijn voor een optimale vloerisolatie. Wilt u ook uw vloer laten isoleren in Zwolle en meteen ontdekken hoeveel geld u kunt besparen? Neem contact met ons op voor een kosteloos isolatieadvies!

vloerisolatie

Diverse soorten vloerisolatie

In Zwolle plaatsen we hoogwaardige isolatiematerialen in woningen en bedrijfspanden. We maken gebruik van diverse isolatietypes, afhankelijk van de specifieke situatie. Sinds 2019 zijn we zelfs een erkende dealer van TONZON, het merk dat bekend staat om duurzame en innovatieve vloerisolatie. Onze dienstverlening begint altijd met een vrijblijvend adviesgesprek, omdat we u graag adviseren over de meest geschikte vloerisolatie voor uw woning in Zwolle en hoe we deze installeren. Na het aanbrengen van de vloerisolatie, kunt u rekenen op uitstekende nazorg. Wij bieden daarom een 100% tevredenheidsgarantie voor het isoleren van uw vloer in Zwolle.

vloerisolatie

Innovatieve vloerisolatie: TONZON thermokussen

De meeste warmte van vloeren gaat verloren door uitstraling naar de koude bodem van een kruipruimte en de funderingsmuren. Het TONZON thermokussen voor vloerisolatie is het enige isolatiemateriaal dat deze warmtestraling vrijwel volledig elimineert. Deze kussens bieden superieure isolatie in vergelijking tot traditionele materialen zoals wol, EPS of purschuim. Ze hebben een zeer hoge isolatiewaarde van Rd ≥ 4,8 m²K/W en Rd ≥ 7,0 m²K/W. Ze weerkaatsen de stralingswarmte terug naar de vloer waardoor er minder warmteverlies is via de vloer naar de kruipruimte. Bovendien is het thermokussen het enige vloerisolatiemateriaal met een DUBO-Keurmerk!

Voordelen van vloerisolatie door OPJOBZON

Het laten isoleren van uw vloer in Zwolle door OPJOBZON brengt diverse voordelen met zich mee, zoals:

  • Het behoud van warme vloeren en verbeterd wooncomfort.
  • Verlaging van energiekosten door warmteverlies te minimaliseren.
  • Verlenging van de levensduur van uw vloer door bescherming tegen vocht en schade.
  • Hulp bij het uitgraven en opruimen van al het bouwafval.
vloerisolatie

Neem contact op met OPJOBZON

Wilt u ontdekken wat wij voor uw vloerisolatie in Zwolle kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op via de onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken viatel:055 303 42 51 en per mail via aanvraag@opjobzon.nl.