Vloerisolatie Harderwijk

Vloer laten isoleren in Harderwijk door OPJOBZON

Voor vloerisolatie in uw woning in Harderwijk kunt u de vakmensen van OPJOBZON inschakelen. Dat kan ook als u uw bestaande vloerisolatie wil vernieuwen voor een betere isolatie waarde van uw woning. Goede vloerisolatie levert een significante verbetering van uw wooncomfort op. Ook gaan uw energiekosten ervan omlaag en behoren vocht- en geluidsproblemen dan tot de verleden tijd. Onze vakmensen weten alles van hoogwaardige vloerisolatie en het plaatsen daarvan. Wij zijn het goede adres voor hoogwaardige vloer isolatie in Harderwijk. Kunnen wij u verder informeren en/of adviseren over vloeren isoleren en wat de financiële voordelen daarvan zijn? Neem dan contact met ons op voor een gratis isolatieconsult!

vloerisolatie

Diverse isolatiemogelijkheden

Vloerisolatie in Harderwijk doen wij bij onze klanten met de meest duurzame vloerisolatie materialen. Afhankelijk van de soort vloer kunnen we in diverse isolatieopties voorzien. Zo zijn we sinds 2019 officieel TONZON-dealer en hebben we de beschikking over de materialen van dit zeer duurzame en innovatieve merk voor vloerisolatie. Als vakbedrijf bieden we u als altijd maatwerk. Dat begint met een adviesgesprek, zodat u exact weet wat u kunt wat betreft uw vloer isoleren. En als de isolatie aan uw vloer in Harderwijk is aangebracht, kunt u bij ons altijd rekenen op zeer goede nazorg. Gewoon omdat wij voor 100% klanttevredenheid gaan!

vloerisolatie

Duurzame vloerisolatie met TONZON thermokussens

De kruipruimte onder de vloer, en ook de funderingsmuren, onttrekken veel warmte aan een vloer. Met de TONZON thermokussens wordt die warmte-onttrekking vrijwel geheel tenietgedaan. Daar kunnen zelfs geen dikke lagen isolatiewol, EPS of purschuim tegenop. Met een isolatiewaarde van Rd ≥ 4,8 m²K/W en Rd ≥ 7,0 m²K/W zijn de TONZON thermokussens die wij voor vloeren isoleren gebruiken in Harderwijk van bijzondere kwaliteit. Ze dragen dan ook het DUBO-Keurmerk!

Voordelen van vloerisolatie door OPJOBZON

Als u ons inschakelt voor een vloer isoleren in Harderwijk, weet u dat u de best beschikbare vloerisolatie in uw woning krijgt geplaatst. Vloerisolatie is noodzakelijk om:

  • Vloeren warm te houden en het wooncomfort te verbeteren.
  • Energiekosten omlaag te brengen door warmte in de vloeren vast te houden.
  • De levensduur van uw vloeren te verlengen door ze te beschermen tegen vocht en schade.
  • Wij verzorgen het uitgraven van uw kruipruimte en ruimen alle afval op.
vloerisolatie

Direct contact opnemen met OPJOBZON

Wilt u meer informatie weten over vloerisolatie die wij in Harderwijk kunnen aanbrengen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken op tel:055 303 42 51 en per mail via aanvraag@opjobzon.nl.