Vloerisolatie Barneveld

Vloer laten isoleren in Barneveld door OPJOBZON

Overweegt u vloerisolatie te laten aanbrengen in uw woning in Barneveld? Of wilt u uw bestaande vloerisolatie laten vervangen door nieuwe, duurzamere isolatie? Met goede vloerisolatie die vakkundig is aangebracht, bent u er zeker van dat het wooncomfort in uw woning verbetert, en dat u op uw energierekening bespaart. Ook mogelijke problemen met betrekking tot vocht en geluid vermindert u hiermee. Welke soort vloerisolatie is dan voor uw woning het meest geschikt? De vakmensen van OPJOBZON weten er alles van. Wij leveren en plaatsen de hoogwaardige materialen voor optimale vloerisolatie bij u in Barneveld. Wilt u ook uw vloer laten isoleren en weten hoeveel geld u hiermee gaat besparen? Neem contact met ons op voor een gratis isolatie consult!

vloerisolatie

Verschillende soorten vloerisolatie

Wij leveren en installeren uitsluitend hoogwaardige isolatiematerialen in woningen en bedrijfspanden. Afhankelijk van de situatie ter plekke hebben we daarvoor diverse soorten isolatiematerialen tot onze beschikking. Zo zijn we sinds 2019 officieel TONZON dealer, het merk voor duurzame en innovatieve vloerisolatie. Wij helpen onze klanten graag met de beste vloerisolatie in Barneveld. Daarom starten wij onze dienstverlening altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. U krijgt dan maatwerk advies over de meest geschikte vloerisolatie voor uw woning. Na het plaatsen van uw vloerisolatie in Barneveld, kunt u bij ons vertrouwen op zeer goede nazorg. Daarom kunt u bij ons rekenen op 100% tevredenheidsgarantie op vloer isoleren in Barneveld.

vloerisolatie

Innovatieve vloerisolatie met TONZON thermokussens

De meeste warmte in vloeren gaat verloren door uitstraling naar een koude kruipruimtebodem en funderingsmuren. Het TONZON thermoskussen is het enige materiaal voor vloerisolatie dat de warmtestraling trapsgewijs tot vrijwel nul reduceert. Deze kussens isoleren beter dan de dikste pakken isolatiewol, EPS of purschuim. TONZON thermoskussens hebben een zeer hoge isolatiewaarde van Rd ≥ 4,8 m²K/W en Rd ≥ 7,0 m²K/W. Ze weerkaatsen de stralingswarmte terug naar de vloer waardoor er minder warmteverlies is via de vloer naar de kruipruimte. Het is dan ook het enige vloerisolatie materiaal met DUBO-Keur!

Voordelen van vloer isoleren door OPJOBZON

Uw vloer isoleren in Barneveld door OPJOBZON biedt u diverse aantrekkelijke voordelen. Vloerisolatie van goede kwaliteit is belangrijk om de volgende redenen:

  • Vloeren warm houden en het wooncomfort verbeteren.
  • Energiekosten verlagen door de warmte in de vloer te houden.
  • Levensduur van uw vloer verlengen door deze te beschermen tegen vocht en schade.
  • Wij helpen bij het uitgraven en het opruimen van alle afval.
vloerisolatie

Contact met OPJOBZON

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw vloeren in Barneveld door OPJOBZON? Neem dan contact op met ons via de knop hieronder om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons natuurlijk ook bellen op tel:055 303 42 51 en per mail via aanvraag@opjobzon.nl.