Vloerisolatie

Het isoleren van de kruipruimte

OPJOBZON heeft een tweevoudige aanpak van de kruipruimte. Met TONZON Bodemfolie wordt de kruipruimtebodem afgedekt waardoor vocht uit de bodem geen kans meer krijgt om de kruipruimte en de woning binnen te dringen. TONZON Thermoskussens stoppen doelgericht het warmteverlies van de vloer. Lees meer over de werking van onze vloerisolatie of over onze aanpak van de kruipruimte.

Bij OPJOBZON begrijpen we het belang van een goed geïsoleerde vloer voor het comfort en de energie-efficiëntie van uw huis. Daarom bieden wij vloerisolatie met behulp van Tonzon Thermokussens, een innovatieve en effectieve oplossing voor het isoleren van uw vloer. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van Tonzon Thermoskussens.

vloerisolatie

Tijd om uw woning te isoleren

Uw comfort begint bij een goed geïsoleerde woning. Bespaar energie, verlaag uw energierekening en draag bij aan een duurzame toekomst. Onze experts staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden.

vloerisolatie

De voordelen van vloerisolatie

Goede vloerisolatie brengt voordelen met zich mee die verder gaat dan alleen het besparen op de energierekening

 • Het zorgt voor een gezond en aangenaam leefklimaat.
 • De vloer voelt comfortabeler aan.
 • Minder energieverlies is goed voor het milieu.
 • Hoogwaardige Isolatie: Tonzon Thermokussens zijn gemaakt van reflecterend materiaal dat warmte effectief weerkaatst, waardoor de isolatiewaarde van uw vloer aanzienlijk verbetert.
 • Milieuvriendelijk: Tonzon Thermokussens zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor onze isolatieoplossing draagt u bij aan een groenere toekomst.
 • Gezond Binnenklimaat: De isolatie met Tonzon Thermokussens helpt niet alleen om uw huis warm te houden, maar draagt ook bij aan een gezonder binnenklimaat door vochtproblemen te verminderen.
 • Snelle Installatie: Ons ervaren team zorgt voor een vlotte installatie van Tonzon Thermokussens, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van een goed geïsoleerde vloer.
 • Schimmel en huisstofmijt krijgen door minder vocht en hogere temperatuur minder kans.

Waarom kiezen wij voor thermoskussen van TONZON?

 • De vloerisolatie van TONZON is uitgeroepen tot de energiezuinigste vorm van isoleren.
 • Deze vloerisolatie met unieke thermosflesmethode is het meest effectief, dankzij een unieke dubbele werking.
 • TONZON Vloerisolatie is afbreekbaar, recyclebaar en duurzaam geproduceerd.
 • De transportkosten van deze vloerisolatie zijn bijzonder laag. Zo kunnen we de vloerisolatie voor een vloer van vijftig vierkante meter zelfs achterop de fiets vervoeren en hoeft er geen diesel slurpende vrachtwagen aan te pas te komen.
Woning vloerisolatie

Isolatiewaarde TONZON Vloerisolatie

Hoe goed isoleren de Thermoskussens daadwerkelijk? Hoe goed de isolatie is in het tegenhouden van warmte (de isolatiewaarde), kan worden uitgedrukt in één getal: de warmteweerstand (ook wel R-waarde, Rd of Rc genoemd).
Hoe hoger deze warmteweerstand, des te minder warmte er verloren gaat. Dit betekent niet alleen meer energiebesparing, maar ook een aangenamere temperatuur in huis. Kortom, hoe hoger de isolatiewaarde, hoe beter. De minimale isolatiewaarde van het TONZON Thermoskussen bedraagt: Rd ≥ 4,8 m²K/W, maar dit kan in de praktijk nog een stuk hoger worden. Daarnaast is er een Thermoskussen met vier luchtkamers, in plaats van drie, wat een isolatiewaarde levert van Rc ≥ 7,0 m²K/W.